Badrumsrenoveringar

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma ingreppen i en renovering. Därför är det viktigt att tänka på valet av leverantör. ES Renovering Stockholm AB garanterar kvalitet, från rivning till färdig fogat kakel.

En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?

Badrums renovering är det inget man gör ofta eller varje år. Med bra kvalité och funktionellt badrum kan du vara nöjd många, många år. När det gäller badrumsrenovering är det viktigast att allt görs på rätt sätt. Under badrumsrenovering är inga misstag tillåtna Vi på ES Renovering Stockholm AB följer BKRs lagar. Vi har aldrig haft några reklamationer på renoveringar av badrum. Det viktigaste är att innan renoveringen börjar att välja vilka badrums möbler och inredning man ska ha.

Delge oss dina idéer och önskemål, vare sig det gäller en varsam renovering eller ett helt nytt badrum, komplett med klinkergolv, väggkakel, el och vvs samt inredning!

Företaget ES Renovering Stockholm AB åtar sig hela jobbet i samplanering med kunden. Vi erbjuder badrumsinredning av olika modeller och fabrikat, allt enligt dina önskemål. Våra pålitliga medarbetare jobbar i takt med överenskommen tidsplan och vi lämnar garanti på det utförda arbetet.

Du kanske är osäker vilken klinkers eller kakel du ska välja? Vilken färg ska du välja? Vanligaste frågor du ställer till dig själv. Vi på ES Renovering Stockholm AB hjälper dig att välja rätt, våra duktiga arkitekter och inredare hjälper dig från början till slut, eller kanske du vill bara ha lite att någon pushar dig och ger råd. Våra inredare och arkitekter kommer hem till dig och går igenom med dig allt, de lyssnar på dina önskemål och ger dig goda råd.

Hos ES Renovering Stockholm AB renovering av badrum går på följande sätt:

  • När vi har fått din offert förfrågning kontaktar vi dig och bokar en tid för hembesök.
  • Vi ger ett prisförslag på projektet och när vi får ett godkännande av er bestämmer vi en start datum respektive ett slutdatum för projektet.
  • Arbete påbörjas. Först demonterar vi allt i badrummet, sedan kommer rivning, underarbete, isolering, Kakling, montering av nya badrumsmöbler, VVS arbete och EL arbete.
  • När vi är klara med renoveringen tvättar vi badrummet och tar bort byggsoppor arbetet avslutas.

Vi gör allt för att leverera ett förstklassigt arbete för att vi eftersträvar nöjda kunder.

Medlemskap och behörighet
ES Renovering Stockholm AB är behörig för våtrum och vi använder oss av auktoriserade VVS- EL företag.