Lämna Omdöme
1
2
3
4
5
skicka
     
Avbryt

Lämna Omdöme

ES Renovering Stockholm AB
Genomsnitt betyg:  
 71 omdömen
av Inger ES Renovering Stockholm AB
Målning

Den yrkeskunnighet och yrkesstolthet Eduardo och hans team visat vid renoveringen av min lägenhet är av högsta klass. Från en mycket specificerad offert till färdigt arbete, som blev klart före utsatt slutdatum, har allt förflutit utan några som helst problem. Tjänstvilligheten har varit av scout klass. Tycker en mycket nöjd Inger

av Lona ES Renovering Stockholm AB
VD

Very professional, very friendly, and top quality renovation - hired ES Ronovering couple years ago to renovate my shop located in Central Stockholm - years has passed by but all the paint and work they did still look like brand new. Thank you for your very good service.
Highly recommended!

av Lotti J ES Renovering Stockholm AB
Totalrenovering

Anlitat ES Renovering till totalrenovering av vår 4:a där allt gick i 70-talsstil men som nu tack vare ES är tillbaka i ursprunglig tidstypisk sekelskiftesstil. Golv, väggar, tak (även höjning av vissa delar) och el är fixat. Vi är sååå nöjda och bor äntligen i en lägenhet vi kan trivas i. Rekommenderar verkligen!

av Ulrika LA ES Renovering Stockholm AB
Köksrenovering

Vi har anlitat ES Renovering för två jobb, dels köksrenovering inkl. golvbehandling och dels installation av golvvärme + plattsättning. Vi är mycket nöjda eftersom arbetet gjordes noggrant, i tid, med gott slutresultat och till rimligt pris. Informationen var tydlig och förhållningssättet flexibelt och lösningsorienterat. Vi kan varmt rekommendera företaget till andra.

av Johan R ES Renovering Stockholm AB
Köksrenovering

Utmärkt arbete! Kunniga, effektiva, håller snyggt och rent runt arbetet, trevliga. Offerten var tydlig och hela processen följde det som var uppgjort. Kan verkligen rekommendera företaget.

av Per L ES Renovering Stockholm AB
Badrumsrenovering Slussen

Vi är helnöjda med genomförandet av badrumsrenoveringen. Proffsigt ifrån början till slut. En noggrann genomgång inför anbudslämnandet, arbetet startade på utsatt datum, alla hantverkare jobbade professionellt och noggrant och resultatet blev bättre än vi förväntat oss. Kan rekommendera detta företag direkt! Stort tack för ett bra jobb!

av Thomas C ES Renovering Stockholm AB
Badrumsrenovering

Mycket bra service och trevligt bemötande. Supernöjd med hela processen från offert till utfört arbete!

av Martin Jansson ES Renovering Stockholm AB
Köksrenovering

Superbra företag med snabb service och professionell och trevlig personal. Rekommenderas varmt.

av Louise ES Renovering Stockholm AB

ES Renovering satte upp en vägg, drog om el och tapetserade två rum hos oss. Det blev superbra! Allt enligt plan och offert.

av Kent & Berith ES Renovering Stockholm AB
Renovering, 55 kvm

Vid anlitade ES Renovering för renovering av cirka 55 kvadratmeter av vår lägenhet.
Renoveringen innebar målning av väggar och tak, slipning och lackning av golv samt läggning av klinker.
Resultatet av uppdraget blev utmärkt och utfört inom offererad tid och offererat fast pris.
Vi hade några enstaka synpunkter på detaljer och dessa åtgärdades omgående på ett mycket positivt sätt, detta uppskattade vi särskilt. Detta är ett exempel på Eduardos inställning att han aldrig är nöjd förrän kunden är helt nöjd.

En bonus är den mycket trevliga, positiva, ärliga och professionella kontakten vi kunde ha med Eduardo och hans fru. Samtidigt som Eduardo och hans hantverkare är mycket tillmötesgående när det gäller önskemål så kommer de också med egna idéer på lösningar.

Vi rekommenderar gärna Eduardo och ES Renovering och kommer anlita dem igen vid vårt nästa renoveringsbehov.

Sida 1 av 8:
«
 
 
1
2
3
 
»